Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:Gaia
Fogyasztói ár:10690.00 Ft

A részben bélelt Amanda M melltartó egyszerű, és egyben gyönyörű is! A kosarak belső oldala pamut anyagból készült, amely garancia a komfortos viselésre. Ezt a modellt dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! Kényelmes, széles vállpántokkal, T-alakba szabott kosarakkal készült. Részben bélelt kosarak A kosarak belső oldala pamutból készült Nagyobb méretekben a vállpántok szélesebbek Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen három-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • Salomea részben bélelt melltartó bézs 65F
  Salomea részben bélelt melltartó bézs 65F

  Salomea részben bélelt melltartó, gazdag hímzéssel díszítve. A népszerű T-alakba szabott kosarak szép gömbölyű formát és megfelelő támasztást is biztosítanak a kebleknek. A nagyobb kényelemért a kosarak belső oldala..

  10890.00 Ft
 • Kira részben bélelt melltartó szürke 65E
  Kira részben bélelt melltartó szürke 65E

  Kira részben bélelt melltartó, egyedi színkominációban, elegáns hímzéssel díszítve. A kosarak T-alakba szabottak, ezért nagyobb kebleknek is tökéletes támasztást biztosítanak. Részben bélelt kosarak A kosarak belső oldala..

  10390.00 Ft
 • Black Spinel részben bélelt melltartó fekete-fehér 65E
  Black Spinel részben bélelt melltartó fekete-fehér 65E

  A részben bélelt, T-alakba szabott kosarakkal készült Black Spinel melltartót dús keblekkel büszkélkedő hölgyeknek is ajánljuk! A fekete és a fehér szín kombinációja nagyon elegáns, örökké divatos. Nagyobb kebleknek is..

  11990.00 Ft
 • Abigail M részben bélelt melltartó sötét-szürke 70K
  Abigail M részben bélelt melltartó sötét-szürke 70K

  Részben bélelt Abigail M melltartó, nagy kebleknek kialakított változatban. A T-alakba szabott kosarak tökéletes támasztást és formát is adnak a kebleknek. Bézs színű alap, trendi kontrasztszínű csipkével díszítve. Nagyobb..

  10290.00 Ft
 • Margaret részben bélelt melltartó, bordó színes 65E
  Margaret részben bélelt melltartó, bordó színes 65E

  A részben bélelt, különleges virágmintás designban készült Margaret melltartó a fehérneműs fiókja gyöngyszeme lesz! A kedvelt T-alakú szabás nagyobb kebleknek is gömbölyű formát és szükséges támasztást ad. A kosarak..

  9690.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk