Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Bora Bora
Fogyasztói ár:22590.00 Ft

Az Artemisa női fürdőruha különleges szabásban, egzotikus virágokat ábrázoló anyagból készült. A mély kivágás és a bélelt kosarak kisebb kebleknek is tökéletes formát biztosítanak. Az egyedi fürdőruha kihangsúlyozza a női vonalakat! Egyrészes fürdőruha Rejtett, bélelt kosarak Merevítők nélkül Hátrészen fém fürdőruha csattal záródik Gyorsan száradó anyag Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Athena Ocean egyrészes női fürdőruha
  Athena Ocean egyrészes női fürdőruha

  Egyszerű és trendi! Az egyrészes, látványos ráncolással díszített Athena II fürdőruha előnyösen formálja az alakot, és eltakarja az alak esetleges hiányosságait. Exkluzív modell az olasz Miradonna márkától.Egyrészes..

  45690.00 Ft
 • Attica egyrészes női fürdőruha
  Attica egyrészes női fürdőruha

  Attica különleges szabású egyrészes fürdőruha, újrahasznosított anyagból. Stílusos aszimmetrikus kivitelben. Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Újrahasznosított anyag Bélelt kosarak Klasszikus szabású alsó rész..

  11490.00 Ft
 • Aubri egyrészes női fürdőruha
  Aubri egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Aubri fürdőruha merevítők nélkül készült, ezért nagyon kényelmes. A finom piké fürdőruhaanyag mutatós geometrikus mintával díszített, a nagyobb komfortért a fürdőruha belső oldala egy réteg finom..

  30890.00 Ft
 • Azalea egyrészes női fürdőruha
  Azalea egyrészes női fürdőruha

  Azalea egyrészes fürdőruha, üde trópusi minta és a divatos álltminta kombinációjában. A puha kosarak merevítők nélkül készültek, ezért dús kebleknek is rendkívüli kényelmet biztosítanak. Nagyon kellemes..

  33590.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk