Termékinformációk:
Kategória szerint: Fürdőruhák
Márka:Bora Bora
Fogyasztói ár:22590.00 Ft

Az Artemisa női fürdőruha különleges szabásban, egzotikus virágokat ábrázoló anyagból készült. A mély kivágás és a bélelt kosarak kisebb kebleknek is tökéletes formát biztosítanak. Az egyedi fürdőruha kihangsúlyozza a női vonalakat! Egyrészes fürdőruha Rejtett, bélelt kosarak Merevítők nélkül Hátrészen fém fürdőruha csattal záródik Gyorsan száradó anyag Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Artemisa fürdőruha alsórész
  Artemisa fürdőruha alsórész

  Artemisa fürdőruha alsórész divatos olajzöld színben, egzotikus virágokkal. Klasszikus szabású fürdőruha alsórész, derékban széles szegéllyel, amely tetszés szerint lehajtható. Női fürdőruha alsórész Klasszikus..

  7290.00 Ft
 • Ashley egyrészes női fürdőruha
  Ashley egyrészes női fürdőruha

  Ashley – elegáns egyrészes fürdőruha. A rejtett, bélelt kosarak kiválóan alkalmazkodnak a keblekhez, és szép természetes formát biztosítanak. Hátrészen mély kivágással. Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag..

  19990.00 Ft
 • Atrani női bikinifelső
  Atrani női bikinifelső

  Kellemes anyag, mindig divatos csíkos mintás design és különleges szabás! Ez jellemzi az Atrani bikinifelsőt, amelyben a strand sztárja lesz! Betétekkel vagy betétek nélkül is viselhető.Fürdőruha felsőrész Bélés nélküli..

  14490.00 Ft
 • Avantgarde kétrészes női fürdőruha
  Avantgarde kétrészes női fürdőruha

  Avantgarde kétrészes női fürdőruha, népszerű fekete-fehér színkombinációban. A bélés nélküli, merevítőkkel megerősített kosarak szükséges támasztást és természetes formát is biztosítanak a kebleknek. Klasszikus..

  22590.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk