Termékinformációk:
Kategória szerint: Ruházat és kiegészítők
Márka:Anda
Fogyasztói ár:18190.00 Ft

A kényelmes Beatrice szabadidő felsőt várandós és szoptató kismamáknak is ajánljuk! A szabadidő felső nagyon kellemes pamut anyagból készült, a bővebb szabás megfelelő helyet biztosít a növekvő pocaknak. Szoptatás alkalmával könnyen feltűrhető.Szabadidő felsőrész szoptatáshoz Kötött kelme Kosárrészen félrehúzható


 • Bushman Yvette női szabadidő felső, bordó
  Bushman Yvette női szabadidő felső, bordó

  A Bushman Yvette női szabadidő felső kiegészíti farmernadrágot, és más sportos öltözéket is. A szabadidő felső érintésre kellemes pamut anyagból készült, amely kényelmes viseletet biztosít. A finom bordázott állógallér..

  24790.00 Ft
 • Cleo Balloon Oversized női szabadidő felső, fekete
  Cleo Balloon Oversized női szabadidő felső, fekete

  A Cleo Balloon női szabadidő felső „oversized” szabásban készült, ezért nagyon divatos ruhadarab! A puha pamut anyag érintésre kellemes, kényelmes viselet. Ideális választás farmernadrághoz és szabadidőben leggingshez..

  11290.00 Ft
 • Favourite Oversized szürke női szabadidő felső, kapucnival
  Favourite Oversized szürke női szabadidő felső, kapucnival

  Favourite női szabadidő felső népszerű „oversized” szabásban. A puha pamut anyag garancia a kellemes és kényelmes viseletre. Farmernadrághoz és otthoni lazításhoz is ajánljuk!Női szabadidő felső Kötött anyag Kapucnival..

  9790.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk