Termékinformációk:
Kategória szerint: Leggingek
Márka:MrsFitness
Fogyasztói ár:9490.00 Ft

Alakformáló és karcsúsító hatású legging, magasított derékrésszel. Narancsbőr elleni hatás! A nadrág anyaga kellemes tapintású, ginko biloba-, és tengeri algakivonatot, illetve egyéb – a bőr rétegek mikro-keringését javító – anyagokat is tartalmaz. A hatóanyagok és az erős anyag kombinációja hatásos a narancsbőr elleni küzdelemben, formálja a combokat, derekat és a popsit. Az erős anyag természetes Push-Up hatást biztosít, formálja a megereszkedett testrészeket, csökkenti a narancsbőr látható jeleit. Nagyon elasztikus, magasított derékrész – a has tökéletes formálásáért. Zsebek nélkül. FIGYELEM – mosás kizárólag öblítőszer nélkül, mert az öblítőszerek tönkretehetik az anyag különleges tulajdonságait. Az idei év abszolút slágere Önt is megerőltetés nélkül hozza tökéletes formába!


 • Laura kismama leggings
  Laura kismama leggings

  A Laura kismama leggings hűvösebb időben is viselhető! A nadrág belső oldala bolyhozott anyagból készült. A szabás alkalmazkodik a növekedő pocakhoz, laza, és egyáltalán nem szorít. Kismama leggings Alacsonyabb derékrész..

  7990.00 Ft
 • Lorena női sport leggings
  Lorena női sport leggings

  Lorena női sport leggings, bővebb szabásban a nagyobb mozgásszabadságért! A funkcionális anyag rendkívül nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, ezért nagyobb igénybevétellel járó sporttevékenységekhez is ajánljuk!..

  10690.00 Ft
 • Melanie kismama leggings 200 DEN
  Melanie kismama leggings 200 DEN

  A Melanie kismama leggings megfelelő kényelmet biztosít a növekedő pocaknak. A magasított, puha derékrész majdnem keblekig ér. A leggings belső oldala bolyhozott. Kismama leggings Magasított, keblekig érő derékrész Elöl..

  10690.00 Ft
 • Suzy, kismama legging
  Suzy, kismama legging

  Kényelmes kismama legging, 200 DEN. Kellemes tapintású, elasztikus anyag. Az anyag speciális kikészítésének köszönhetően légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. A nadrág belső része finoman..

  8690.00 Ft


© 2020 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk