Termékinformációk:
Kategória szerint: Köntösök és pizsamák
Márka:L - L
Fogyasztói ár:13190.00 Ft

Meleg mikroplüssből készült női köntös. Mellrészen és hátrészen látványos hímzéssel díszítve. Ideális viselet fürdés után vagy egy kellemes vasárnapi reggelihez. Női köntös Mikroplüss Kapucnival Derékban megköthető övvel Oldalsó zsebekkel


 • Loris női szett sötét-kék S
  Loris női szett sötét-kék S

  Az éjféli égbolt színében készült női szett az igazi, ha a szatén selymes érintésére vágyik. Finom virágmintás csipkének köszönhetően elegáns is. Hogy tetszik? Női pizsama Szatén Ujjatlan felsőrész Szabályozható..

  9690.00 Ft
 • Cat Woman női pizsama feketeszürke S
  Cat Woman női pizsama feketeszürke S

  A Cat woman női pizsama bájos, kényelmes és kellemes. Ideális választás kényelmes alváshoz vagy egy kis lustálkodáshoz a tévé mellett. Bájos hímzett cicával díszítve. Női pizsama Kötött kelme Hosszú pizsamanadrág..

  10190.00 Ft
 • Cat Woman női pizsama, rövid fehér S
  Cat Woman női pizsama, rövid fehér S

  A Cat Woman rövid nadrágos női pizsama bájos, kényelmes és kellemes. Ideális választás kényelmes alváshoz vagy egy kis lustálkodáshoz a tévé előtt. Bájos cica motívummal díszítve. Női pizsama Kötött kelme Rövid..

  8890.00 Ft
 • Toscana női pizsama fáradt-rózsaszín S
  Toscana női pizsama fáradt-rózsaszín S

  A Toscana női pizsama egyedi és kellemes viselet. Kényelmes alváshoz vagy tévé melletti lustálkodáshoz. A csipkés részleteknek köszönhetően elegáns modell. Női pizsama Kötött kelme 3/4-es pizsamanadrág Derékban bedolgozott..

  10790.00 Ft
 • Cloud mountain női pizsama színes S
  Cloud mountain női pizsama színes S

  Cloud mountain női pizsama. A pizsama 100%-os pamut anyagból készült, ezért nagyon kényelmes! A felsőrész anyaga apró felhőkkel díszített, a pizsamanadrág anyaga farmer hatású mintával díszített. Női pizsama Kötött kelme..

  10890.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk