Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók - Outlet
Márka:Freya
Fogyasztói ár:22190.00 Ft

Freya Idol szivacsbetétes balconette (Bardot) melltartó, a bézs és a fekete szín gyönyörű kontrasztjával! Külsőleg az előformázott (erős anyagból), klasszikus merevítős kosarak fekete neccanyaggal vannak bevonva, amely alól áttetszik a bézs alap - nagyon hatásos! A kosarak felső szegélye csipke csíkkal van díszítve Levehető, elöl és hátul is kétfokozatú felcsatolási lehetőséggel, állítható hosszal A középrész és a teljes körkerület testszínű tüllel aládolgozott fekete neccből készült, a hátoldalon szilikon csíkkal ellátott, amely megakadályozza a melltartó elcsúszását. Rugalmas oldalsó (nem fém) merevítőkkel Hátul kétkapcsos záródással, háromfokozatú állítással


 • Maia Mocca 4D Soft Control II bélelt melltartó mocca 65E
  Maia Mocca 4D Soft Control II bélelt melltartó mocca 65E

  Az elegáns mokka színárnyalatban készült Maia melltartót dús keblekkel megáldott hölgyeknek is ajánljuk! Speciális anyagból készült kosarak felveszik a keblek formáját, hozzásimulnak a testhez és megfelelő támaszt..

  10290.00 Ft
 • Lorene bélés nélküli, kisebbítő hatású melltartó fehér 80B
  Lorene bélés nélküli, kisebbítő hatású melltartó fehér 80B

  Ha túl nagynak találja a kebleit, próbálja ki a kisebbítő hatású Lorene melltartót! Bélés nélküli, erősebb fényes mikroszálas anyagból készült kosarakkal, merevítők nélkül készült. A kényelem garantált! Kisebbítő..

  8490.00 Ft
 • Athina bélés nélküli melltartó fehér 65C
  Athina bélés nélküli melltartó fehér 65C

  Csábító Athina melltartó finom hímzett tüllbe öltözteti a kebleket és a vállakat. Bélés nélküli, decens rugalmas szegélyekkel készült kosarak hozzásimulnak a keblekhez, alkalmazkodva a keblek alakjához. Bélés nélküli..

  9290.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk