Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:gWINNER
Fogyasztói ár:17490.00 Ft

Az egyrészes Ivanka női fürdőruhát főleg sportot kedvelő hölgyeknek ajánljuk. Úszáshoz és triatlonhoz is alkalmas.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Merevítők nélkül Hátoldalon húzózárral Klasszikus szabású alsórész


 • Jessica 01 egyrészes női fürdőruha
  Jessica 01 egyrészes női fürdőruha

  A különleges designban készült Jessica női fürdőruhába első látásra beleszeret! A karcsúsító hatású szabás nagyon előnyös. Rejtett kosarakkal, merevítők nélkül.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett,..

  21890.00 Ft
 • Jessica Blue egyrészes női fürdőruha
  Jessica Blue egyrészes női fürdőruha

  A Jessica blue egyrészes női fürdőruha előnyösen kihangsúlyozza a női vonalakat. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért dús keblek esetén is megfelelő kényelmet biztosítanak. A fürdőruha egyszínű..

  23190.00 Ft
 • Julia egyrészes női fürdőruha
  Julia egyrészes női fürdőruha

  A Julia egyrészes fürdőruhában a strand sztárja lesz! A rejtett, bélelt kosarak kiválóan alkalmazkodnak dús keblekhez is, a fürdőruha merevítők nélkül készült, ezért maximálisan kényelmes. Dekoltázsban átlapolva,..

  27690.00 Ft
 • Julianna egyrészes női fürdőruha
  Julianna egyrészes női fürdőruha

  A Julianna egyrészes női fürdőruha különlegessége az absztrakt minta. A rejtett, bélelt kosarak telt kebleknek is tökéletes formát biztosítanak, a merevítők nélküli kivitel ráadásul nagyon kényelmes. Elülső oldalon belül..

  27690.00 Ft
 • Julissa női monokini
  Julissa női monokini

  Extravagáns Julissa női monokini merész szabásban, mely kihangsúlyozza a lapos hasat. Az állatminta elfoglalta a helyét az idei fürdőruha kollekcióban. A fürdőruha belső oldala gyorsan száradó anyagból készült, keblek..

  24490.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk