Termékinformációk:
Kategória szerint: Ruházat és kiegészítők
Márka:MrsFitness
Fogyasztói ár:7290.00 Ft

A Katia pamut női leggings viselhető elegáns öltözékként, de családi sétához is. A kellemes anyag és a klasszikus szabás kényelmes viseletet garantál.


 • Lejdi leggings
  Lejdi leggings

  Lejdi női leggings kellemes pamut anyagból.Női leggings Derékban széles gumival Lapos varrások..

  9490.00 Ft
 • Odette leggings
  Odette leggings

  Odette női leggings, elegáns viselet nem csak munkahelyre, szabadidőben is viselhető. A kellemes anyag és klasszikus szabás garancia a kényelemre.Női leggings Kötött anyag Derékban bevarrott gumival Oeko-Tex® Standard 100..

  4790.00 Ft
 • Perrie alakformáló leggings
  Perrie alakformáló leggings

  Perrie női leggings érintésre kellemes anyagból, magas viszkóz tartalommal. Magasabbra szabott derékrésszel, ellenálhatatlan popsit formáló szabásban.Női leggings Széles elasztikus derékrész Nem áttetsző..

  13090.00 Ft
 • Pieces KIki
  Pieces KIki

  A kényelmes Pieces Kiki leggings meglepően selymes, mivel pamutból és modálból készült.Vállpántok melltartókhoz Derékban bevarrott gumival Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítvány..

  6590.00 Ft
 • Pieces Ribbi leggings
  Pieces Ribbi leggings

  Pieces Ribbi női leggings finom bordázott viszkóz anyagból, amely puha és érintésre selymes. Derékrészen széles gumival, amely garancia a kényelmes viseletre és arra, hogy a nadrág nem csúszik le. Otthoni pihenéshez és..

  6590.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk