Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:NATURANA
Fogyasztói ár:19990.00 Ft

A Lena egyrészes női fürdőruha nagyon elegáns! A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak megfelelő kényelmet és támaszt is biztosítanak a kebleknek. Előnyös szabásban.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélelt kosarak Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Everly egyrészes női fürdőruha
  Everly egyrészes női fürdőruha

  A sokszínű Everly fürdőruhában garantáltan a figyelem középpontjába kerül! A rejtett, bélelt kosarak kivehető betétekkel készültek, merevítők nélkül. Teltkarcsú hölgyeknek ajánljuk!Egyrészes fürdőruha Gyorsan..

  24690.00 Ft
 • Flaminia egyrészes női fürdőruha
  Flaminia egyrészes női fürdőruha

  Öltöztesse vonalait a gyengéd hibiszkusz virág mintás luxus Flaminia fürdőruhába! A bélelt kosarak alatt a fürdőruha anyag kereszteződik, látványos dekoltázst varázsolva. Az olasz Vacanze márka terméke. Egyrészes..

  37190.00 Ft
 • Floral II egyrészes női fürdőruha
  Floral II egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Floral fürdőruhát nem csak a telt keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk. A rejtett, bélelt kosarak kiválóan alkalmazkodnak a keblekhez, és természetes formát biztosítanak. Divatos virágos mintával, amelyben..

  25290.00 Ft
 • Florence blue egyrészes női fürdőruha
  Florence blue egyrészes női fürdőruha

  Florence blue egyrészes fürdőruha különleges szabásban, nem csak a telt idomokkal rendelkező hölgyek számára. A rejtett, bélelt kosarak merevítők nélküli kivitelben készültek, ezért nem szorítanak, és megfelelő..

  20590.00 Ft
 • Florence red egyrészes női fürdőruha
  Florence red egyrészes női fürdőruha

  A különleges szabású Florence red egyrészes fürdőruhát nem csak teltkarcsú hölgyeknek ajánljuk. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért nem szorítanak, és megfelelő szabadságot biztosítanak a..

  20590.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk