Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:SUSA
Fogyasztói ár:22090.00 Ft

A London melltartó elülső oldali záródással készült, a kényelmet előnyben részesítő hölgyeknek ajánljuk! A bélés- és merevítők nélküli kosarak oldalsó részei hímzett csipkével díszítettek. A széles vállpántok tehermentesítik a vállakat és a hátat. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Kisebb kebleknek is kialakított melltartó Lycra Bélés nélküli kosarak Puha bélelt vállpántok Merevítők nélkül Elülső oldali záródás Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítvány


 • Virtuoso bélés nélküli melltartó
  Virtuoso bélés nélküli melltartó

  Öltöztesse dekoltázsát az elegáns fekete-fehér színkombinációba! A bélés nélküli, T-alakba szabott kosarak természetes gömbölyű formát biztosítanak a kebleknek. A kosarak belső oldala puha pamut anyagból készült,..

  12390.00 Ft
 • Rosie melltartó, bélés nélküli
  Rosie melltartó, bélés nélküli

  Az álomszép, bélés nélküli melltartót dús keblekhez is ajánljuk! Precízen kidolgozott kosarak speciális, puha anyaggal megerősített oldalsó résszel készültek, amely a kebleket a mellkas közepén tartja. Puha, komfortos..

  11990.00 Ft
 • Silk Cloud bélés nélküli melltartó
  Silk Cloud bélés nélküli melltartó

  A bélés nélküli Silk Cloud melltartó dús kebleknek is rendkívüli kényelmet biztosít. A T-alakba szabott kosarak természetes gömbölyű formát adnak a kebleknek. Széles, puha anyaggal bélelt kosarak nem vágódnak be. Nagyobb..

  13190.00 Ft
 • Mica bélés nélküli melltartó
  Mica bélés nélküli melltartó

  A csodálatos, bélés nélküli Mica melltartó hímzett csipkébe öltözteti a kebleket. A kedvelt T-alakba szabott kosarak kiválóan alkalmazkodnak a keblekhez, természetes formát biztosítanak. A kosarak belső oldala sima felületű..

  9290.00 Ft
 • Sienna bélés nélküli melltartó, rózsaszín
  Sienna bélés nélküli melltartó, rózsaszín

  Álomszép bélés nélküli melltartó Sienna kollekcióból, gyengéd rózsaszínben. Az apró geometrikus minta nagyon látványos. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Bélés nélküli kosarak Nagyobb méretekben a vállpántok..

  7890.00 Ft


© 2020 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk