Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók - Outlet
Márka:Fantasie Lingerie
Fogyasztói ár:20290.00 Ft

A Nadine melltartóban kivirágzik a dekoltázsa! Szó szerint! A sötétkék alapon szépen érvényesül a gazdag virágmotívum, speciális oldalsó rész pedig gondoskodik arról, hogy a keblek a helyükön maradjanak. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Bélés nélküli kosarak Speciális oldalsó kosárrész Díszes vállpántok Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • Jolidon Sophia Bralette kék 70B
  Jolidon Sophia Bralette kék 70B

  A Sophia romantikus bralette melltartót azonnal megszereti! Álomszép csipke és alacsony középrész kiváló társai lesznek egy mélyebb kivágásnak. Válassza a természetességet és a szépséget! Bralette melltartó Bélés..

  11190.00 Ft
 • Rita Grey Push-Up melltartó szürke 60H
  Rita Grey Push-Up melltartó szürke 60H

  Elegáns Rita Grey Push-Up melltartó egy szerelem az első látásra! Decens színárnyalat, érzéki csipke és előnyös T-alakú szabás egy ideális kombináció. Vegye fel ezt a modellt és viselje magabiztosan! Push-Up melltartó..

  11390.00 Ft
 • Kamila részben bélelt melltartó fekete170 70D
  Kamila részben bélelt melltartó fekete170 70D

  Gyengéd hatású Kamila melltartó, T-alakba szabott kosarakkal az egész napos komfortért és a keblek természetes kinézetéért. Öltöztesse kebleit az eleganciába, és élvezze az egész napos kényelmet! Részben bélelt kosarak..

  8990.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk