Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:Avalingerie
Fogyasztói ár:11990.00 Ft

Nagyon nőies hatású, részben bélelt Orient Extreme melltartó, paisley mintával. A kosarak bélés nélküli része finom necc anyagból készült, és rugalmas csipkével szegélyezett. Széles vállpántok a nagyobb keblekkel büszkélkedő hölgyeknek is komfortos viseletet biztosít. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Részben bélelt kosarak Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással Az alábbi méretekben, három-kapcsos, három fokozatban állítható záródással: 75/J-L, 80/I-K, 85/H-J, 90/G-I, 95/F-H, 100/E-G.


 • Elizabeth részben bélelt melltartó sötétkék 65E
  Elizabeth részben bélelt melltartó sötétkék 65E

  A részben bélelt, hímzett tüllel díszített Elizabeth melltartó nagyobb kebleknek is megfelelő támasztást biztosít. A T-alakba szabott kosarak kényelmesek, feszesítik és formálják a kebleket. Nagyobb kebleknek is kialakított..

  9490.00 Ft
 • Carie részben bélelt melltartó fekete 65E
  Carie részben bélelt melltartó fekete 65E

  A részben bélelt Carie melltartót nagyobb keblekkel büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! Tökéletes támasztást biztosít, és gyönyörű is! A kosarak felső része finom tüllből és csipkéből készült. Nagyobb kebleknek is..

  9690.00 Ft
 • Darleen részben bélelt melltartó sötétkék 65E
  Darleen részben bélelt melltartó sötétkék 65E

  A részben bélelt Darleen melltartó nagyobb kebleknek is megfelelő támasztást biztosít. A bevált T-alakba szabott kosarak csodálatos gömbölyű formát adnak a kebleknek. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Részben..

  9090.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk