Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:V.I.P.A Ltd
Fogyasztói ár:11890.00 Ft

Patricia – részben bélelt melltartó, kontrasztszínű hímzett csipkével díszítve. Részben bélelt kosarak A kosarak belső oldala pamutból készült Magasabb középrész, rózsavirággal díszítve Puha bélelt vállpántok Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen egy-kapcsos, három fokozatban állítható záródással Fekete színű luxus organza tasakba csomagolva.


 • Daniela részben bélelt melltartó feketés-rózsaszín 65G
  Daniela részben bélelt melltartó feketés-rózsaszín 65G

  A Daniela melltartót nem csak telt keblekkel megáldott hölgyeknek ajánljuk! Részben bélelt, T-alakba szabott kosarak kerekítik a kebleket, virágmotívumnak köszönhetően egy álomszép fehérnemű darab! Nagyobb kebleknek..

  9590.00 Ft
 • Gwen részben bélelt melltartó fekete 75D
  Gwen részben bélelt melltartó fekete 75D

  Egészítse ki fehérneműs fiókját különleges, az ún. „halter” szabásban készült Gwen melltartóval! A kosarakat finom necc anyagból és csipkéből készült fátyol borítja, amely hátul a nyakrészen egy kapoccsal záródik...

  12090.00 Ft
 • Anita részben bélelt melltartó bézs 65F
  Anita részben bélelt melltartó bézs 65F

  Részben bélelt, egyedi mozaik mintás Anita melltartó vonzza a tekintetet. Finom csillogó szálakkal hímzett tüll és különlegesen megoldott középrész kihangsúlyozza a dekoltázs szépségét. A T-alakba szabott kosarak..

  9590.00 Ft
 • Valencia részben bélelt melltartó világosszürke 65E
  Valencia részben bélelt melltartó világosszürke 65E

  Gyengéd Valencia melltartó, apró ezüst színű pöttyökkel és álomszép hímzéssel díszítve. A T-alakba szabott kosarak tökéletes támasztást és szép formát biztosítanak a kebleknek. Nagyobb kebleknek is kialakított..

  10290.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk