Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:gWINNER
Fogyasztói ár:16090.00 Ft

Paula egyrészes női fürdőruha alkalomszerű és rendszeres úszáshoz is. Kényelmes klasszikus szabásban, kivehető betétekkel.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórész


 • Perfect I egyrészes női fürdőruha
  Perfect I egyrészes női fürdőruha

  Ha kényelmes egyrészes fürdőruhát keres, próbálja ki a Perfect sport fürdőruhát! Klasszikus szabásban, kivehető betétekkel.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek..

  17090.00 Ft
 • Pink Paradise egyrészes női fürdőruha
  Pink Paradise egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Pink Paradise fürdőruha ismertető jele az élénk nyári színek. A rejtett, bélelt kosarak diszkréten formálják a kebleket, és mivel merevítők nélkül készültek, nagyon kényelmesek. A fürdőruha elülső oldala..

  20690.00 Ft
 • Power III egyrészes női fürdőruha
  Power III egyrészes női fürdőruha

  Power egyrészes fürdőruha sportos szabásban – nem csak alkalomszerű úszáshoz! A fürdőruha klasszikus szabásban, bélés nélküli kosarakkal és kivehető betétekkel készült, ezért úszás közben megfelelő..

  17390.00 Ft
 • Reebok Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha

  Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha - a fürdőruhaanyag és a finom necc anyag mutatós kombinációjában. Bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén..

  16490.00 Ft
 • Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha

  Lailla Black egyrészes női sport fürdőruha, népszerű fekete és fehér színkombinációban. A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak megfelelő kényelmet biztosítanak, oldalt látványos kivágásokkal.Egyrészes sport..

  16490.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk