Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:gWINNER
Fogyasztói ár:17090.00 Ft

Ha kényelmes egyrészes fürdőruhát keres, próbálja ki a Perfect sport fürdőruhát! Klasszikus szabásban, kivehető betétekkel.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Klasszikus szabású alsórész


 • Pink Paradise egyrészes női fürdőruha
  Pink Paradise egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Pink Paradise fürdőruha ismertető jele az élénk nyári színek. A rejtett, bélelt kosarak diszkréten formálják a kebleket, és mivel merevítők nélkül készültek, nagyon kényelmesek. A fürdőruha elülső oldala..

  20690.00 Ft
 • Power III egyrészes női fürdőruha
  Power III egyrészes női fürdőruha

  Power egyrészes fürdőruha sportos szabásban – nem csak alkalomszerű úszáshoz! A fürdőruha klasszikus szabásban, bélés nélküli kosarakkal és kivehető betétekkel készült, ezért úszás közben megfelelő..

  17390.00 Ft
 • Reebok Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha

  Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha - a fürdőruhaanyag és a finom necc anyag mutatós kombinációjában. Bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén..

  16490.00 Ft
 • Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha

  Lailla Black egyrészes női sport fürdőruha, népszerű fekete és fehér színkombinációban. A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak megfelelő kényelmet biztosítanak, oldalt látványos kivágásokkal.Egyrészes sport..

  16490.00 Ft
 • Reebok Lallie Coral egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Coral egyrészes női fürdőruha

  Lailla Coral egyrészes fürdőruha lenyűgöző neonszínben, látványos kivágásokkal. Sport fazonban, rejtett bélelt kosarakkal. Aktív vízi sportokhoz alkalmas viselet.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett,..

  16490.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk