Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:gWINNER
Fogyasztói ár:17390.00 Ft

Power egyrészes fürdőruha sportos szabásban – nem csak alkalomszerű úszáshoz! A fürdőruha klasszikus szabásban, bélés nélküli kosarakkal és kivehető betétekkel készült, ezért úszás közben megfelelő mozgásszabadságot biztosít.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórész


 • Reebok Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha

  Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha - a fürdőruhaanyag és a finom necc anyag mutatós kombinációjában. Bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén..

  16490.00 Ft
 • Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha

  Lailla Black egyrészes női sport fürdőruha, népszerű fekete és fehér színkombinációban. A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak megfelelő kényelmet biztosítanak, oldalt látványos kivágásokkal.Egyrészes sport..

  16490.00 Ft
 • Reebok Lallie Coral egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Coral egyrészes női fürdőruha

  Lailla Coral egyrészes fürdőruha lenyűgöző neonszínben, látványos kivágásokkal. Sport fazonban, rejtett bélelt kosarakkal. Aktív vízi sportokhoz alkalmas viselet.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett,..

  16490.00 Ft
 • Reebok Raven egyrészes női fürdőruha
  Reebok Raven egyrészes női fürdőruha

  Raven egyrészes fürdőruha a bevált sportszabásban. Hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, ezért a fürdőruha stabilan a helyén marad és aktív vízi sportokhoz is alkalmas viselet. Rejtett bélelt..

  17790.00 Ft
 • Reebok Rita egyrészes női fürdőruha
  Reebok Rita egyrészes női fürdőruha

  Rita egyrészes női fürdőruha bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén maradjon. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért..

  16490.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk