Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Reebok
Fogyasztói ár:16490.00 Ft

Lallie Aqua egyrészes női fürdőruha - a fürdőruhaanyag és a finom necc anyag mutatós kombinációjában. Bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén maradjon. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért sportolás közben is rendkívüli kényelmet biztosítanak.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélelt kosarak Racer back vállpántok – lapockák között összekapcsolva Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Black egyrészes női fürdőruha

  Lailla Black egyrészes női sport fürdőruha, népszerű fekete és fehér színkombinációban. A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak megfelelő kényelmet biztosítanak, oldalt látványos kivágásokkal.Egyrészes sport..

  16490.00 Ft
 • Reebok Lallie Coral egyrészes női fürdőruha
  Reebok Lallie Coral egyrészes női fürdőruha

  Lailla Coral egyrészes fürdőruha lenyűgöző neonszínben, látványos kivágásokkal. Sport fazonban, rejtett bélelt kosarakkal. Aktív vízi sportokhoz alkalmas viselet.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett,..

  16490.00 Ft
 • Reebok Raven egyrészes női fürdőruha
  Reebok Raven egyrészes női fürdőruha

  Raven egyrészes fürdőruha a bevált sportszabásban. Hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, ezért a fürdőruha stabilan a helyén marad és aktív vízi sportokhoz is alkalmas viselet. Rejtett bélelt..

  17790.00 Ft
 • Reebok Rita egyrészes női fürdőruha
  Reebok Rita egyrészes női fürdőruha

  Rita egyrészes női fürdőruha bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén maradjon. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért..

  16490.00 Ft
 • Rhodes ECO egyrészes női fürdőruha
  Rhodes ECO egyrészes női fürdőruha

  Minimalista stílusú Rhodes egyrészes női fürdőruha a német Dorina márkától. A keskeny vállpántok és a hátoldali mély kivágás tökéletes kombináció a forró nyári napokra.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag..

  11790.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk