Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Reebok
Fogyasztói ár:16490.00 Ft

Lailla Black egyrészes női sport fürdőruha, népszerű fekete és fehér színkombinációban. A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak megfelelő kényelmet biztosítanak, oldalt látványos kivágásokkal.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélelt kosarak Racer back vállpántok – lapockák között összekapcsolva Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Reebok Raven egyrészes női fürdőruha
  Reebok Raven egyrészes női fürdőruha

  Raven egyrészes fürdőruha a bevált sportszabásban. Hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, ezért a fürdőruha stabilan a helyén marad és aktív vízi sportokhoz is alkalmas viselet. Rejtett bélelt..

  17790.00 Ft
 • Reebok Rita egyrészes női fürdőruha
  Reebok Rita egyrészes női fürdőruha

  Rita egyrészes női fürdőruha bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén maradjon. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért..

  16490.00 Ft
 • Riley női monokini
  Riley női monokini

  A Riley női monokini leleményes módon fedi fel a női vonalakat. A vállpántok lekapcsolhatók, hogy a barnulás tökéletes legyen. Csípőrészen keskeny megkötős pántokkal.Női monokini Gyorsan száradó anyag UPF 50+ védőfaktor..

  20990.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk