Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Reebok
Fogyasztói ár:17790.00 Ft

Raven egyrészes fürdőruha a bevált sportszabásban. Hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, ezért a fürdőruha stabilan a helyén marad és aktív vízi sportokhoz is alkalmas viselet. Rejtett bélelt kosarakkal, merevítők nélkül. A sportruházatot gyártó Reebok márkától.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélelt kosarak Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Reebok Rita egyrészes női fürdőruha
  Reebok Rita egyrészes női fürdőruha

  Rita egyrészes női fürdőruha bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén maradjon. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért..

  16490.00 Ft
 • Rhodes ECO egyrészes női fürdőruha
  Rhodes ECO egyrészes női fürdőruha

  Minimalista stílusú Rhodes egyrészes női fürdőruha a német Dorina márkától. A keskeny vállpántok és a hátoldali mély kivágás tökéletes kombináció a forró nyári napokra.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag..

  11790.00 Ft
 • Riley női monokini
  Riley női monokini

  A Riley női monokini leleményes módon fedi fel a női vonalakat. A vállpántok lekapcsolhatók, hogy a barnulás tökéletes legyen. Csípőrészen keskeny megkötős pántokkal.Női monokini Gyorsan száradó anyag UPF 50+ védőfaktor..

  20990.00 Ft
 • Safari khaki egyrészes női fürdőruha
  Safari khaki egyrészes női fürdőruha

  A Safari egyrészes fürdőruhában strandon és uszodában is vonzza majd a figyelmet! A merevítők nélküli kivitel és a puha bélelt kosarak gondoskodnak a dús keblek kényelméről. Hasrészen két réteg fürdőruhaanyagból, mely..

  23190.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk