Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Reebok
Fogyasztói ár:16490.00 Ft

Rita egyrészes női fürdőruha bevált sportszabásban, hátoldalon a lapockák között összekapcsolt vállpántokkal, hogy a fürdőruha stabilan a helyén maradjon. A rejtett bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért sportolás közben is rendkívüli kényelmet biztosítanak.Egyrészes sport fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélelt kosarak Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Rhodes ECO egyrészes női fürdőruha
  Rhodes ECO egyrészes női fürdőruha

  Minimalista stílusú Rhodes egyrészes női fürdőruha a német Dorina márkától. A keskeny vállpántok és a hátoldali mély kivágás tökéletes kombináció a forró nyári napokra.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag..

  11790.00 Ft
 • Riley női monokini
  Riley női monokini

  A Riley női monokini leleményes módon fedi fel a női vonalakat. A vállpántok lekapcsolhatók, hogy a barnulás tökéletes legyen. Csípőrészen keskeny megkötős pántokkal.Női monokini Gyorsan száradó anyag UPF 50+ védőfaktor..

  20990.00 Ft
 • Safari khaki egyrészes női fürdőruha
  Safari khaki egyrészes női fürdőruha

  A Safari egyrészes fürdőruhában strandon és uszodában is vonzza majd a figyelmet! A merevítők nélküli kivitel és a puha bélelt kosarak gondoskodnak a dús keblek kényelméről. Hasrészen két réteg fürdőruhaanyagból, mely..

  23190.00 Ft
 • Sailor egyrészes női fürdőruha
  Sailor egyrészes női fürdőruha

  Sailor egyrészes női fürdőruha, mindig divatos tengerész designban. A rejtett, puha anyaggal bélelt kosarak csodálatos formát biztosítanak a kebleknek, és mivel klasszikus és oldalsó merevítők nélküli kivitelben készültek,..

  20690.00 Ft
 • Samantha egyrészes női fürdőruha
  Samantha egyrészes női fürdőruha

  Samantha egyrészes női fürdőruha, orientális minta és a sokszínű virágok kombinációjában. A puha anyaggal bélelt, háromszög alakú kosarak merevítők nélküli kivitelben készültek, és telt kebleknek is megfelelő..

  34990.00 Ft


© 2021 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk