Termékinformációk:
Kategória szerint: Melltartók
Márka:LISCA
Fogyasztói ár:20590.00 Ft

Az Unique elegáns melltartónak biztosan helye lesz a fehérneműs fiókjában! A nagyobb kényelemért a vállpántok vállrészen szélesebbek, bársonyosan selymes anyagból készültek. Decens színárnyalatban, elegáns csipkével kombinálva. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Bélelt kosarak Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással


 • Laurisa melltartó, részben bélelt színes 70K
  Laurisa melltartó, részben bélelt színes 70K

  Csodálatos pasztellszínekben készült Laurisa melltartó. A T-alakba szabott kosarak kerekítik a kebleket, a hímzett tüll tavaszi frissességet áraszt. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Részben bélelt kosarak A kosarak..

  11390.00 Ft
 • Karla részben bélelt melltartó színes 70D
  Karla részben bélelt melltartó színes 70D

  A Karla melltartó kényelmes és elegáns is! A kosarak külső oldala selymes, virágmintás mikroszálas anyagból készült, a kosarak felső része finom csipkéből készült. A T-alakba szabott kosarak gondoskodnak a keblek szép kerek..

  11090.00 Ft
 • Nicoletta I részben bélelt melltartó rózsaszín 70K
  Nicoletta I részben bélelt melltartó rózsaszín 70K

  Nicoletta I részben bélelt, romantikus designban készült melltartó, apró virágokkal díszített anyagból. A hímzett tüll kihangsúlyozza a szép dekoltázst. A T-alakba szabott kosarak tökéletes támasztást és formát..

  11490.00 Ft
 • Nicoleta részben bélelt melltartó rózsaszín 65E
  Nicoleta részben bélelt melltartó rózsaszín 65E

  Nicoleta részben bélelt melltartó, romantikus designban, apró virágokkal díszítve. A hímzett tüll kihangsúlyozza a dekoltázs szépségét. A T-alakba szabott kosarak tökéletes támasztást és formát biztosítanak a kebleknek. ..

  9690.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk