Termékinformációk:
Kategória szerint: Női fürdőruhák
Márka:Curvy Kate
Fogyasztói ár:32590.00 Ft

Wrapsody luxus egyrészes fürdőruha, többféle képen megköthető. Tökéletesen formált bélelt kosarak, melyek biztonságosan a helyén maradnak vállpántok használata nélkül is. Könnyű „fátylak“ többféle módon megköthetők. Ilyen módon minden alkalommal új modellt varázsolhat! Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Nagyobb kebleknek is kialakítva Bélés nélküli kosarak Vállpántok nélkül Klasszikus szabású alsó rész Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Malia egyrészes női fürdőruha színes 80C
  Malia egyrészes női fürdőruha színes 80C

  A Malia egyrészes fürdőruhát telt idomokkal büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! Kivehető betétekkel készült rejtett kosarak formálják a kebleket, szükséges támasztást is biztosítva, széles vállpántok elosztják a keblek..

  21790.00 Ft
 • Lady egyrészes női fürdőruha fekete-fehér 80D
  Lady egyrészes női fürdőruha fekete-fehér 80D

  A Lady egyrészes fürdőruhát telt idomokkal büszkélkedő hölgyeknek is ajánljuk! Bélés nélküli, merevítőkkel megerősített kosarak és széles vállpántok nagyobb kebleknek is megfelelő támasztást biztosítanak. A mintás..

  20590.00 Ft
 • Desirea egyrészes női fürdőruha fekete-fehér 70D
  Desirea egyrészes női fürdőruha fekete-fehér 70D

  A Desirea egyrészes fürdőruha látványos mintás anyagból készült, ezért a keblek a figyelem középpontjába kerülnek. Bélelt kosarak nagyobb kebleknek is megfelelő támasztást biztosítanak. A vállpántok hátrészen..

  20090.00 Ft
 • Kuta egyrészes női fürdőruha színes S
  Kuta egyrészes női fürdőruha színes S

  Kényeztesse magát egzotika érintésével az egyrészes, trópusi motívumú Kuta fürdőruhában! Bedolgozott bélelt kosarak mérsékelten formálják a kebleket, és megfelelő támasztást is biztosítanak. A Tummy control rendszer..

  10890.00 Ft
 • Calida egyrészes női fürdőruha többszínű 38-E
  Calida egyrészes női fürdőruha többszínű 38-E

  Calida egyrészes női fürdőruha, retro designban. A bélelt, merevítők nélküli kosarak szükséges támasztást biztosítanak a kebleknek. Az átlapolt csíkos mintás anyagnak köszönhetően a fürdőruha karcsúsító hatású is...

  20590.00 Ft


© 2019 Szexi fehérnemű kategóriánkban széles választékban és kedvező áron találhatnak minőségi termékeket. Szerviz információk